İKAMET İZNİ BAŞVURULARI HAKKINDA - Güncellendi Tüm Duyurular
EKİM

ULUSLARARASI ÖĞRENCİ BİRİMİ İKAMET İZNİ BAŞVURULARI İLE İLGİLENMEMEKTEDİR!

İKAMET İZNİ ALMAK İÇİN TOPLADIĞINIZ EVRAKLARI AŞAĞIDAKİ TARİHLERDE A-1003 NOLU OFİSİMİZE GETİREBİLİRSİNİZ. AŞAĞIDAKİ TARİHLER DIŞINDAKİ GÜNLERDE EVRAK TESLİMİ KESİNLİKLE KABUL EDİLMEYECEKTİR.

GÜNCELLENMİŞ İKAMET İZNİ DOSYA TESLİM TARİHLERİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR:

31 EKİM 2019 PERŞEMBE

7 KASIM 2019 PERŞEMBE

14 KASIM 2019 PERŞEMBE

MESAİ SAATLERİMİZ HAFTA İÇİ 08.30 –12.00, 13.00 – 16.30 SAATLERİ ARASINDADIR.

TOPLAMANIZ VE TESLİM ETMENİZ GEREKEN EVRAKLARIN LİSTESİ AŞAĞIDADIR. LÜTFEN TÜM EVRAKLARINIZI TAMAMLAMADAN OFİSE TESLİM İÇİN GELMEYİNİZ.

• 2019-2020 Akademik Yılı için kayıt olan ve ve ilk kez ikamet iznine başvurması gereken öğrencilerin toplaması gereken evraklar aşağıdaki gibidir:

-e-ikamet.gov.tr adresinden doldurulmuş online başvuru formu

-Pasaport ve geçerlilik tarihinin yer aldığı sayfanın ve Türkiye’ye giriş mührünün olduğu sayfanın fotokopisi

-Vize fotokopisi (Varsa)

-Öğrenci belgesi (ıslak imzalı ve mühürlü olmalıdır. Fotokopi kabul edilmez.)

-Ödeme makbuzu (Vergi Dairesine ikamet kartı için ödenmelidir.89TL)

- Sağlık sigortası (Özel ya da SGK – sigorta detaylarını 157’yi arayarak öğrenebilirsiniz.)

- 4 adet fotoğraf (biyometrik ve beyaz arka planlı)

- Adres Formu (Adres formunu A-1003 nolu ofisin kapısında asılı poşet dosyadan alabilirsiniz. Doldurup imzalayıp getirmelisiniz.)

- SGK Tebliğ Formu (Bu formu A-1003 nolu ofisin kapısında asılı poşet dosyadan alabilirsiniz. Formun en altındaki bilgileri doldurup imzalayıp getirmelisiniz.)

-18 yaş altı için apostilli doğum belgesi ve muvafakatname

Uzatma Başvurusu Yapan Öğrenciler Yukarıdaki Belgelere Ek Olarak İkamet Kartlarının Fotokopisini Eklemelidirler.