ASİL/İLK KAYIT ÖĞRENCİLERİ- USİS ŞİFRELERİ VE DERS KAYITLARI Tüm Duyurular
EYL

Sevgili Öğrenciler,

İlk/Asil yerleştirmelerde (22 Temmuz- 31 Temmuz 2019 tarihinde) kayıt yaptıran öğrencileri USİS şifre zarflarını Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü (Davutpaşa Kampüsü- Taşkışla Binası) A-1005 nolu odadan teslim alabilirler.

NOT: Bölüm programlarına başlayan öğrenciler ders kayıtlarını USİS şifreleri ile sistemden yapacaklardır. Ders programı ve ders kayıtları için lütfen Bölüm Sekreterliğine başvurunuz.

Ders kayıtları ile ilgili sorun yaşamanız durumunda, bölümleriniz ile iletişime geçmelisiniz.

NOT: Türkçe Hazırlık ve İngilizce Hazırlık öğrencilerinin ders kaydı yapması gerekmez.

DERS KAYITLARI: 9- 15 EYLÜL 2019

GÜZ YARIYILI DERSLERİN BAŞLANGICI: 16 EYLÜL 2019

AKADEMİK TAKVİM İÇİN TIKLAYINIZ.

NOT: EK yerleştirmelerde kayıt yaptıran öğrencilerin şifre zarfları farklı bir tarihte dağıtılacaktır. Duyurusu ilerleyen günlerde yapılacaktır.