Kayıt tarihleri hakkında Tüm Duyurular
TEM

Her bölüm için farklı kayıt tarihleri belirlenmiştir. Kabul edildiği bölümün kayıt tarihinde kaydını geçerli bir nedenle yaptıramayan öğrencilerimiz (biletlerin önceden alınması vb.) kayıt süresi içerisinde (22- 31 Temmuz 2019) kayıtlarını yaptırabilirler.

Şahsen kaydını yapamayacak öğrencilerimizin kayıtları vekalet verecekleri kişi tarafından da yapılabilir. Bu durumda vekaletnamenin orjinali (Türkçe'ye noter onaylı çevirisi) ve fotokopisi ile vekalet verilen kişinin kimlik kartı ve fotokopisinin de bulundurulması gerekmektedir.

İş yoğunluğumuz nedeniyle web-sitemizde ve duyurularda yer alan bilgiler için telefonla danışmanlık veremeyeceğimiz hususunu paylaşmak isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Uluslararası Öğrenci Birimi