DUYURULAR
ÖĞRENCİ NUMARALARI VE İYS HAKKINDA Tüm Duyurular
AĞU

Sevgili Öğrenciler,

İlk/Asil yerleştirmelerde (22 Temmuz- 31 Temmuz 2019 tarihinde) kayıt yaptıran öğrencilerin Öğrenci Numaraları 26 Ağustos 2019 Pazartesi günü web-sitemizde duyurulacaktır.

Asil yerleştirmelerde kayıt yaptıran öğrenciler 27 - 29 Ağustos 2019 tarihinde yapılacak İYS sınavına gireceklerdir. Yabancı Diller Yüksekokulu web-sitesinde duyurulacak listede İYS sınavına gireceğiniz derslik bilgisi yer alacaktır. Sınava TC. Kimlik Kartınız/Mavi Kartınız/ Geçici Koruma Kimlik Belgesi/ Pasaportunuz ile giriş yapabilirsiniz. İYS Davutpaşa Kampüsünde yapılacaktır.

***İYS için kayıt yapmanıza gerek yoktur!!! Sınava giriş için giriş belgesi verilmeyecektir.

Tüm öğrencilerimize İYS sınavında başarılar dileriz.

NOT: EK yerleştirmelerde kayıt yaptıran öğrenciler Eylül ayında yapılacak İYS sınavına gireceklerdir. EK Yerleştirme kayıtları bittikten sonra bu öğrencilerin sisteme kayıtları girildikten sonra Öğrenci Numaraları web-sitemizde duyurulacaktır.